Topsporter

Als topsporter heb ik ervaren hoe geweldig en tegelijk uitdagend het kan zijn om op de toppen van je kunnen te balanceren. Ik maakte deel uit van de nationale badmintonselectie en speelde voor B.C. Duinwijck (Haarlem) in de eredivisie. Op mijn achttiende werd ik Nederlands kampioen U19. Ik heb op internationaal niveau gespeeld. Ervaringen die me veel leerden en diep verankerd zijn.

In de ban van de Olympus

Vanaf mijn studie aan de Universiteit voor Humanistiek verdiep ik me in sport- en prestatiepsychologie in combinatie met zingeving. Tijdens mijn studie begeleidde ik sporters bij Keizer Prestatie Consultancy en deed ik onderzoek naar mentale fitheid. In 2008 studeerde ik af aan de UvH met het onderzoek In de ban van de Olympus. Topsport als bron van zin.

Wat topsport betekent

Topsport betekent enorm veel voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik weet wat het allemaal kan brengen, en net zo goed hoeveel het kost. Wat het doet om op hoog niveau te presteren. Hoe de optimale prestatie samengaat met zowel spanning als plezier en zin.