De avonturier

Ken je het gevoel dat je op een dijk wilt klimmen en erachter wilt kijken als je er beneden langs rijdt? Dat je wilt weten wat er achter de horizon is? Nieuwsgierigheid brengt me vaak verder. Ik kijk graag om me heen en zie snel nieuwe kansen en mogelijkheden.

Nieuwe wegen ontdekken

Fysiek in beweging zijn helpt me om in balans te blijven en me goed te voelen. Minstens eens in de twee jaar wil ik door Schotland, Ierland of een ander Keltisch land zwerven. Reizen helpt me om nieuwe dingen op mijn pad te ontdekken. Dat kan variëren van een mooie schelp tot ideeën voor het schrijven van een volgend boek.

Beweging brengt je verder

Niet door erover na te denken, maar door te ervaren komen we vaak verder en dieper. Ik werk onder meer vanuit Body & Mind Language, een benadering die ervan uitgaat dat in onze bewegingen en houdingen alle informatie ligt. De combinatie van beweging, ervaring en reflectie werkt erg goed voor mij en ik geloof voor iedereen. Creativiteit kenmerkt mijn werk. Leren en ontwikkelen gaan nu eenmaal makkelijker als het ook leuk is : ).